Politiet hentet full mann på bensinstasjon

NAMDALSAVISA

Klokken 23.58 tirsdag kveld fikk politiet melding om en beruset mann som lagde kvalm og oppførte seg aggressivt på en bensinstasjon i Namsos.

– Politiet dro til stedet og kjørte mannen hjem. Han fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum til i dag, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Ole Tuset.

Mannen blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

I løpet av natta har politiet også fått et tips i forbindelse med hytteinnbruddet i Nærøy tirsdag kveld.

– Det var en innringer som meldte om en østeuropeisk kassebil som kjørte i området. Den skal ha kjørt i retning Kolvereid. Vi har ikke fått sjekket ut dette, forteller han.

Regn

Været i dag ser ut til å by på lavere temperaurer på rundt 12 grader og regnbyger flere steder i Namdalen.

– Først på dagen sørvest opp i frisk bris på kysten, ellers bris av skiftende retning. Skiftende skydekke. Perioder med regnbyger, særlig først på dagen, skriver meteorologen i tekstvarselet tidlig onsdag morgen.

Oppdaterte trafikkmeldinger finner du her.

Klar for å steppe inn

På Namdalsavisa kan du nå lese sjefredaktør Kim Riseths kommentar om at Namdalen skiftet farge fra rød til grønn etter mandagens valg.

Den nye trønderske stortingsbenken er uten representasjon fra Namdalen. Men vara Anne Cecilie Holm fra Venstre er klar til å steppe inn som vara.

Vi har også en sak om at vindmålerne ved fyrene på Sklinna, Nordøyan og Buholmråsa ikke fungerer. Det reagerer fisker Jim Sæternes på.

Øvrige nyheter

VG: Ap-kilder om nederlaget: Utpeker Giske til syndebukk.

Aftenposten: Gullgravere skrøt av urfolk-massakre.

Dagbladet: Valgekspert: – Ap tapte ikke fordi Støre har for mange penger i banken