Bangsund først – partigrenser etterpå

Arbeiderpartiets sterkeste bastion

På Bangsund er de mest opptatt av lokale saker og samarbeid på tvers av partigrenser, men har også meninger både om med spillere og motstandere i rikspolitikken

engasjement De har sterke meninger og mye på hjertet når de diskuterer valgresultatet rundt kaffebordet på bensinstasjonen på Bangsund. Og meldingene til politiske motstandere og meningsfeller kommer tett over bordet. Fra venstre: Torgeir Flak, Trond Prytz og Per Baadsvik. 

NAMDALSAVISA

BANGSUND: – Jeg tror det var valgkampstrategien som sviktet, men det er klart at 27,5 prosent er altfor dårlig hvis vi skal kunne styre politikken i riktig retning, vår retning, sier Per Baadsvik, når vi ber ham tenke høyt omkring det nest dårligste stortingsvalget Arbeiderpartiet har gjort etter 1945.