Tidenes mest solgte album

1: «Thriller» (1982), Michael Jackson 110 millioner solgte eksemplarer. «Thriller» troner på toppen over verdens mest solgte album. Albumet er allment oppfattet som hans beste soloalbum, og bekreftet hans posisjon som verdens mest kjente artist. 

NAMDALSAVISA

2: «Dark Side Of The Moon» (1973), Pink Floyd 50 millioner solgte eksemplarer. Albumet med tekster om tid, penger, krig, psykiske lidelser og død regnes av mange som bandets høydepunkt, i sterk konkurranse med et annet konseptalbum, «The Wall» fra 1979.  

3: «Back In Black» (1980), AC/DC 47 millioner solgte eksemplarer. Etter at vokalist Bon Scott døde, kom Brian Johnson inn som ny vokalist i det australske hardrockbandet. Det sjuende studiealbumet ble utgitt kort tid etter, og ble en braksuksess.  

4: «Toto IV» (1982), Toto 45 millioner solgte eksemplarer. Med låter som «Africa» og «Rosanna» trakk amerikanske Toto blink med sitt fjerde album. Dette er det første av to Toto-album der fire Porcaro-er medvirker; de tre brødrene Steve, Jeff og Mike samt faren Joe. 

5: «Falling Into You» (1996), Céline Dion – 45 millioner solgte eksemplarer. Da franskfødte Céline Dion begynte å synge på engelsk, ble det fart over sakene. Med dette albumet vant hun Grammy for årets album, beste popalbum samt folks bløte hjerter med sine sanger om dype følelser og inderlige kjærlighet.   Foto: albumcover