Bjørnar storsjarmerte Mette-Marit

Kronprinsparet storkoste seg i Namsskogan familiepark. Så dukket det opp en rufsete kar rett fra arbeid og sjarmerte kronprinsessa i senk.

Storsjarmør: Ikke akkurat pyntet til fest, men definitivt klar for fest dukket Bjørnar Sellin opp og gjorde sitt beste for å få en lunsj med Mette-Marit. Det klarte han ikke, men han fikk fram smilet hos både henne, kronprinsen og de andre frammøtte. Til venstre Wenche Bygset Kvalvik som synes Sellin kunne kledd og oppført seg bedre når bygda fikk kongelig besøk.Foto: Bjørn Tore Ness 

NAMDALSAVISA

TRONES: – Jeg fikk beskjed fra ordføreren om bare å peise på. Og det gjorde jeg. De tok jo en sjanse. For ingen visste hva jeg skulle si, forteller Bjørnar Sellin om sin solistrolle i potpurriet Kor i Namsskogan framførte rett før kronprinsparet skulle spise lunsj.