– Velkommen til Flatanger

Korpsmusikk, flagg og glade fjes møtte kronprinsparet da de steg i land på Lauvsnes.
NAMDALSAVISA

LAUVSNES: Der venter et omfattende program som avsluttes med middag for innbudte gjester på kongeskipet Norge torsdag kveld.

Ordfører Olav Jørgen Bjørkås tok imot kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit litt etter skjema og ønsket velkommen til Flatanger. Blomster ble overrakt av Malin Strøm (7) fra Utvorda skole og Kaspet Aspø Hanssen (7) som går på Lauvsnes skole.

Underholdning på kaia

Flere hundre skuelystne hadde møtt opp på Lauvsnes for å få et glimt av det kongelige besøk.

MER BLOMSTER Blomster var det selvsagt også i Flatanger. Her var det Malin Strøm (7) og Kasper Aspø Hanssen (7) som fikk æren av å overrekke en blomsterhilsen til kronprinsparet.  Foto: Bjørn Tore Ness

 

Etterpå starter et folkearrangement på kaia ledes av Mathea Einvik Dahle (14), elev ved Flatanger Montesorriskole.

SANG Kulturelt innslag på kaia for det kongelig følget.  Foto: Bjørn Tore Ness

 

Både ordfører Bjørkås og H.K.H. Kronprins Haakon holdt tale. Teatergruppa Staut sto for dagens revyinnslag med sketsjen "Nybygget".

Åpner havbrukspark

Temaet for besøket i Flatanger er havbruk, innovasjon, kompetanse og fysisk aktivitet/folkehelse.

GODT KLEDT Vinden tok godt på Lauvsnes torsdag ettermiddag og de besøkende var kledt etter forholdene.  Foto: Bjørn Tore Ness

 

Dette gjenspeiles i programmet utover ettermiddagen der det blir besøk til flere havbruksbedrifter i Storlavika og offisiell åpning av Havbrukseparken.

Etter havbruksnæringa har fått sitt, er det tid for fysisk aktivitet med en topptur på Storfjellet. Her blir de guidet av Kari Olsen, leder av Storfjellets venner.

Besøket i Namdalen avrundes med middag på kongeskipet Norge torsdag kveld for innbudte gjester.