Her er ukas Før i tida-bilder

kjenner du henne? Her er et bilde som ble publisert i bladet «Match» i Frankrike 9. mai 1940. Det er namsosingen Rolf Mokkelbost som har sendt det til NA og oversatt teksten som sto under fotografiet: «På grunn av voldsomt bombardement måtte Namsos-borgerne ta tilflukt i skoger fylt med snø». Det var flere bilder fra tyskernes herjinger i Namsos i det franske bladet, men dessverre ingen navn på personer. Spørsmålet er: Drar noen kjensel på denne kvinnen? I så fall setter vi pris på at dere tar kontakt med avisa.  Foto: Bladet "Match"

FAMILIEBILDE: Det var et stort øyeblikk når en kunne ta sin førstefødte med for å ta et familiebilde. Som vi ser var matros- dressen et populært plagg både for jenter og gutter. Her har familien Klingen fra Namsos tatt turen for fotografering tidlig på 1940-tallet, ifølge innsender Britt Johannesen. Her er hennes foreldre Tordis og Harald og storebror Tor Helge Klingen.  Foto: s

1988: Fra utflytterstevnet i regi av Abelvær vel. Det ble en skikkelig fight i styltegang-finalen. Fra venstre: Einar Olav Løvmo, Ole Martin Evensen (vinner), Gerd Juul Ludviksen (toer) og Marte Juul.  Foto: Odd S. Olsen

NAMDALSAVISA