Feststøy i politiloggen

Les NAs morgenrapport for ei oppdatering hver morgen.

Det ser ut til å bli strålende sol de fleste steder i Namdalen i helga.   Foto: Skjermdump Yr.no

NAMDALSAVISA

Natt til lørdag har det ikke vært noen hendelser som det er opprettet straffesaker på i Namdalen, men operasjonsleder Monica Ravlo forteller at det har kommet inn en del meldinger på feststøy. De fleste fra Nærøy.

Bråk ved utested

Første melding kom fra Kolvereid. Klokken 00.50 ble det meldt om feststøy på en på privat adresse. Naboene fikk ikke sove i bråket.

Det tok litt tid før politiet kom seg dit, på grunn av et annet oppdrag, men da de kom dit hadde festdeltakerne innsett at de skulle avslutte festen. Det kom ingen klager etterpå.

Samtidig kom det melding om bråk ved et utested på Kolvereid. Personen som hadde laget bråket hadde forlatt da politiet kom.

– Han hadde revet ned noe plakater og sånt, uten at det ser ut som det blir anmeldelse. Vi traff på personen, og da var han på tur heim for å legge seg, sier Ravlo.

Klokken 02.20 kom den neste meldinga fra Kolvereid. Også den fra et utested.

– En person hadde blitt kastet ut, og blitt vanskelig etterpå. Da vi kom dit var han rolig og grei.

Personen, som var en mann i slutten av 20-årene og hadde utenlandsk opprinnelse, fikk pålegg om å holde seg heim til lørdag. Det ble overholdt.

Amper stemning

Klokken 02.50 kom det ei melding fra Namsos som gikk på amper stemning i sentrum. Da politiet kom til stedet var det noen som var i munnhuggeri. Fire av dem fikk pålegg om å holde seg unna sentrum til i dag tidlig.

Bråkmakerne var fire menn i 20-årene fra nærområdet.

Helgeværet

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag lørdag:

For det meste sørøstlig bris, opp i frisk bris utsatte steder i Trøndelag. I grensetraktene i Trøndelag utrygt for litt regn, ellers opphold og til dels pent vær.

(Se skjermdump av værvarselet for Namdalen til høyre i saken)

Greta og Bjørn gir campinglivet en ny dimensjon

Om du liker å være på tur, men helst ikke vil ligge på et hardt og kaldt underlag, kan kanskje «glamping» være noe for deg. På Leka står fire lavvoer med hotellsenger klare for å ta imot besøk.

Greta og Bjørn gir campinglivet en ny dimensjon

Om du liker å være på tur, men helst ikke vil ligge på et hardt og kaldt underlag, kan kanskje «glamping» være noe for deg. På Leka står fire lavvoer med hotellsenger klare for å ta imot besøk.


Søker det gode liv i Lierne

Brikkene har falt på plass for det unge paret. De har kommet til Lierne. Der venter det gode liv.