Namsos musikkorps inviterer til konsert med utradisjonelt repertoar

Trykker på «play»-knappen

Musikk fra dataspill som «World of Warcraft» og Disney-filmer som «Frost» skal lokke de unge på korpskonsert.

SKAL HØRES Trommer og perkusjon får en framtredende rolle når Namsos musikkorps inviterer til konserten «Play – en musikalsk reise fra Disneyland og inn i animasjonsverdenen» i Kulturhuset i Namsos 5. oktober. I front fra venstre: Pawel Skrzyniarz, Ole Arin Sakshaug, Asbjørn Selnes Håpnes og Mathias Løvmo. FOTO: STEIN NERVIK 

En skulle tro at dette var langt fra det vi spilte til vanlig, men egentlig er det ikke så ulikt.

KÅRE KVÅLE
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Hvem sier amatørkorps må holde seg til sangene i den gamle korpsboka? Namsos musikkorps bytter nå ut «Gammel jegermarsj» og «Valdresmarsjen» med temaer fra en verden vi kjenner best fra laptopen og tv-stua – dataspill og animasjonsfilm.