Namsos-treneren etter 35-målstapet

– Har aldri opplevd maken

Da Namsos gikk til pause på stillinga 1-22, måtte Jarl Espen Sjursen ta bilde av måltavla. – Jeg har aldri opplevd maken, sier den rutinerte håndballtreneren.

SKUTT I SENK: Det ble et tøft gjensyn med heimplassen for 17-årige Charlotte Skjemstad. Stjørdalingen går på ambulanselinja i Namsos, men kunne ikke gi livreddende førstehjelp til et handlingslammet bortelag søndag. Det endte med 35-målstap… Dermed står Namsos uten poeng etter fire kamper.  Foto: Mats Ivar Sandmo

  • BYÅSEN 2 - namsos
  • 21-29 (11-14)
  • Mål Namsos: Sandra Aardahl Gulstad (7), Stine Haukø Sjursen (4), Elisabeth Lyng (4), Stine Elisabeth Havik (2), Charlotte Langgård (2), Theresa Kvarme Hansen, Hanne Sofie Loe.
  • Stjørdal - namsos
  • 43-8 (22-1)
  • Mål Namsos: Elisabeth Lyng (4), Toril Åsvik (2), Theresa Kvarme Hansen, Stine Havik.
NAMDALSAVISA

STJØRDAL: Og selv om det resultatmessig bedret seg litt etter hvilen, måtte Namsos reise heim med stygge sifre: Stjørdal vant hele 43-8 søndag.

Enorm forskjell

– Jeg har ikke ord. Etter over 30 år innen håndballen har jeg aldri opplevd maken. Det er enorm forskjell på topp og bunn i divisjonen, men dette er likevel i overkant. Jentene hadde ikke hodet med seg, og det var liksom ingenting å coache på fra benken heller, sier Sjursen som var langt mer fornøyd etter lørdagens møte med Byåsen 2.

Til tross for åttemålstap der synes treneren laget gjorde en bra kamp, hvor spesielt debutant Sandra Gulstad utmerket seg med sju scoringer.

Gulstad sto over søndagens kamp, og var sårt savnet.

– Hun er en klar forsterkning for oss, og med Sandra på banen hadde det nok sett litt lysere ut i dag, tror Sjursen.

Skyteskive

Den som virkelig fikk kjørt seg søndag var målvakt Charlotte Skjemstad. 17-åringen ble regelrett skyteskive for dominerende Stjørdal-spillere, og innrømmet etterpå at det ikke var noen artig opplevelse.

– Nei, de var altfor raske for oss. Vi forsvarte oss dårlig, og da blir det tungt å stå bakerst også, mente jenta som kommer fra Stjørdal og kjente flere av spillerne på motstanderlaget.

– Stjørdal kjempet om opprykk til 2. divisjon i fjor, og har styrket stallen foran årets sesong. Vi er nyopprykket, og da blir det veldig stor forskjell på lagene, mener målvakta som måtte plukke hele 43 baller ut av eget nett i fjellhallen.

Namsos ligger sist etter fire kamper, med null poeng og 56-152 i målforskjell. Neste kamp for blåtrøyene er hjemme mot Vikhammer lørdag 28. oktober.