Kinorunden

Etterlengtet oppfølger 35 år senere

Ei kinouke med mange spennende filmer.

Den vanskelige oppfølgeren «Blade Runner 2049» kommer 35 år etter den første filmen, og nok en gang møter vi et samfunn i kaos. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: «Blade Runner» fra 1982 er en av filmhistoriens aller største klassikere. Nå kommer oppfølgeren «Blade Runner 2049», og forventningene er enorme. Og kritikerne har vendt tommelen opp for regissør Denis Villeneuves forsøk på å hoppe etter Wirkola.

Politioffiseren K (Ryan Gosling) forsøker å spore opp Blade Runner-agenten Rick Deckard (Harrison Ford), som forsvant sporløst for 30 år siden. Samtidig oppdager K en lenge glemt hemmelighet som har potensial til å kaste restene av samfunnet ut i det totale kaos.

Se traileren her:


 

I «Hva vil folk si» møter vi en ung norsk-pakistansk jente som mot sin vilje blir sendt til Pakistan da faren hennes oppdager at hun har fått norsk kjæreste.

«Elias og Storegaps hemmelighet» handler om den modige redningsskøyta Elias, som får jobb i storbyen hvor han møter både fristelser og farer – og blir nødt til å bevise at han er en helt.

Siste premiere er «Good Time», hvor en hyperaktiv kriminell prøver å få broren sin ut av fengsel.

«Askeladden – I Dovregubbens hall» går også ei uke til.

Søndag vises «Thelma» og «Elias og Storegaps hemmelighet» i Grong. På Kolvereid er det søndag klart for «Elias og Storegaps hemmelighet» og «Blade Runner 2049». Bygdekinoen tar en sving innom Bindal til uka, med visninger av «Askeladden – I Dovregubbens hall» og «Hva vil folk si» på Terråk og Sør-Horsfjord, henholdsvis mandag og onsdag.

Dramatisk Iram Haqs «Hva vil folk si» handler om ei ung jente som sendes ut av landet mot sin vilje. Filmen har høstet mye skryt før premieren fredag.