Skal lede næringspolitikken i Trøndelag

– En politisk drømmerolle

Terje Sørvik (Ap), bosatt på Rørvik, opprinnelig fra Nærøy, blir leder av hovedutvalget for næring når Trøndelag blir ett fylke fra årsskiftet. – Dette er en drømmerolle for meg som politiker, sier Sørvik.

NÆRINGSPOLITIKK Fra årsskiftet vil Terje Sørvik (Ap) få det politiske ansvaret for å næringsutviklinga i den nye Trøndelag fylkeskommune. Ytternamdalingen avviser at det viktige vervet oppleves som et plaster på såret etter at han ikke nådde opp i Aps nominasjonsprosess foran Stortingsvalget i høst.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Terje Sørvik avviser at vervet som leder av det «tunge» og viktige hovedutvalget oppleves som et plaster på såret etter at han ikke ble nominert på sikker plass på Aps liste foran Stortingsvalget i høst.

– Nå hadde jeg ikke noe voldsomt til sår etter nominasjonsprosessen. At jeg har fått dette vervet, tar jeg som en bekreftelse på at jeg har gjort noe riktig i vervet som fylkesråd, med blant annet det politiske ansvaret for næringsutvikling i Nord-Trøndelag, sier Sørvik.