Møtte Norges beste volleyballag i eliteseriedebuten

– Vi ligger i rute

Stod bet hardt ifra seg i starten av helgas eliteseriedebut mot Førde, men fjorårets serievinnere ble til slutt for tøffe. For de fire namdalingene på laget, har likevel en drøm gått i oppfyllelse.

HARD SESONGÅPNING Simon Buvarp, opprinnelig fra Namdalseid (i lufta), og Amund Sundvik fra Lierne (til høyre) var to av fire namdalinger som var å se på banen da Stod i helga åpnet sesongen i eliteserien mot vestlandslaget Førde.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

STOD: – Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse. Vi startet mye bedre enn jeg trodde vi kom til å gjøre. Å være på nivå med Norges beste lag i førstesettet var veldig artig, selv om det gikk litt nedover etter det, smiler Simen Solheim Sund fra Harran.