Hva har skjedd mens du sov?

Les NAs morgenrapport for ei oppdatering på politiloggen, nyhetene og været.
NAMDALSAVISA

Mandag morgen opplyser politiet om at det har vært stille og rolig i Namdalen. Det er ingen meldinger fra Nord-Trøndelag i politiloggen.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at framtidig NTE-eier Grong risikerer å tape penger når NTE investerer i kommunen. Du kan og lese om at sang, dans, glitter og glamour er suksessoppskrifta til «Wallmans Show», som er tilbake i Namsos 8. og 9. desember.


Arnold skjøt elgkalv på 106 kilo

– Det brakte oppe i skogen, og jeg var sikker på at det var en stor okse.


Toppsaken på VG.no mandag morgen er at Hellas tvinges til å selge landet sitt til spottpris for å dekke gjelden.

Så langt har Kina skaffet seg kontroll over verdens nest største passasjerhavn, Pireus, mens tyskerne har overtatt 14 regionale flyplasser, de fleste på populære turistøyer, og det greske teleselskapet.

 – Dette er ulovlig, både i henhold til EUs reglement og internasjonal og gresk lov, sier Giorgios Kassimatis, grunnlovsekspert og professor emeritus ved universitetet i Athen, til VG.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag mandag:

Sørøst bris, i ettermiddag frisk bris utsatte steder, i kveld liten kuling. Lokal morgentåke, forøvrig pent vær.


Teller ned til høstens kulturbegivenhet i Overhalla

Har mer enn rød saft og mopedeksos å by på

Arrangørene av årets «The Late October Show» ble observert flere steder langs vegene i Overhalla i helga. Hvorfor, er de gjerrige med å fortelle.Innholdsrik dag på Lerkendal falt i smak for Gullvikmoen-guttene

Gullvikmoen’s gutter 02-03 fikk på fredag æren av å være med til Lerkendal for å møte stjerner og vises rundt på området.