– Uholdbar situasjon

På enkelte deler av Namsos brannstasjon er det ikke dekning for nødnettet. Slik har det vært i to år.

TRIM UTEN DEKNING På treningsrommet på Namsos brannstasjon er det store problemer med dekninga til nødnettet. – Det er ett sted ved døra vi må legge fra oss radioen for at vi skal være sikre på at den er innenfor dekning, sier Håvard Sæther (t.v.) og Svein Åge Finseth.  

På kontorene våre – og i treningsrommet – er det ikke dekning.

Varabrannsjef i Namsos, Håvard Sæther
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – I vår hørte jeg romstering inne i bilhallen. Da jeg stakk hodet inn, så jeg at det var full utrykning. Men det hadde ikke jeg hørt over radioen – for jeg satt inne på kontoret uten dekning på nødnettet, sier leder for beredskap i Namsos brann- og redningsvesen, Svein Åge Finseth.