Kraftig vind og mye nedbør

For politiet har det vært ei rolig natt i Nord-Trøndelag, men været er alt annet enn rolig.

Dette skriver meteorologene, som har lagt ut dette bildet på Twitter: "Tre viktige ord som beskriver helga i #NordTrøndelag og på #Helgeland: regntøy, gummistøvler og en kopp kaffe." Bildet viser nedbør fra fredag kveld til søndag kveld.   Foto: Meteorologene

NAMDALSAVISA

Det er ingen meldinger i politiloggen fra Namdalen da NA tar kontakt med operasjonssentralen lørdag morgen.

Sterk vind

Lørdag er det meldt om vindkast på 25-30 meter i sekundet fra sørvest utsette steder. Vinden økte natt til lørdag, og vil i følge Yr.no avta fra klokken 23.00 i kveld.

– Fare for skade på brygger og annet i kystsonen på grunn av høy vannstand eller bølger. Fare for innstillinger av flyavganger, båter og annen transport. Broer kan stenges.Vurder behov for forebyggende tiltak. Beredskapsaktører skal fortløpende vurdere behov for beredskap.

Kulingvarsel

Det er og sendt ut kulingvarsel mellom Rørvik og Lødingen.

– Fredag kveld økning til søraustlig periodevis stiv kuling 15 meter i sekundet, dreiende sørvest. Minkende lørdag ettermiddag, står det på Yr.no.

– Sjøen hoper seg opp og hvitt skum fra bølgetopper som brekker, begynner å blåse i strimer i vindretningen.Vurder behov for forebyggende tiltak. Beredskapsaktører skal fortløpende vurdere behov for beredskap.

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag lørdag:

Sørvest opp i liten storm på kysten. Skiftande skydekke. Regnbyer, vesentleg i ytre strok. Gløtt av sol i indre strok.

Temperaturen i namdalskommunene vil ligge på mellom sju og ti grader lørdag.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese at en far og en sønn har fått avslag på opphold i Norge – mens mor og søsknene får bli. Nå har Astrid Sørgjerd fra Namsos, sammen med flere, engasjert seg for å forsøke å overtale de norske myndighetene til å la far og sønn få bli i landet.

Du kan og lese om at matlaging, nærmere bestemt steking av brød, var årsaken til branntilløpet i ei rekkehusleilighet i Fossbrenna fredag kveld.


19-åring fra Namsos knuste konkurrentene i NM

100.000 kroner vokste til 228.000 på to uker!

Daniel Hovd og over 800 deltakere fikk utlevert 100.000 fiktive kroner. Ingen fikk bedre avkastning enn 19-åringen.D.D.E. fyller 25 år – slår på stortromma og fyller Spektrum

Klar for feiring med Erna i Spektrum

Etter 25 år som et av landets fremste liveband, blir det en helt spesiell opplevelse å spille for et fullsatt Oslo Spektrum.