Dumdum Boys kommer tilbake

Rørvikdagan er i full gang med å sette sammen neste års konsertprogram, og Dumdum Boys er første navn ut på festivalplakaten.

Til neste sommer får publikum et gjensyn med Dumdum Boys. Her fra forrige gang de gjestet Rørvikdagan i 2015. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Etter et drøyt års pause fra turnélivet, entrer de erfarne rockerne storscenen i Pollen fredag 27. juli. Dermed er får publikum et gjensyn med et av landets mest populære rockeband, som sist gjestet Rørvik i 2015.

– Vi gleder oss veldig til å få Dumdum Boys på besøk igjen. Bandet står fortsatt som en påle i norsk rockehistorie. De har en unik låtkatalog som både fenger rockefoten og graver seg inn i ryggmargen, sier bookingansvarlig Ingvill Eriksen i ei pressemelding.

Når Rørvikdagan 2018 går av stabelen 25. juli har det gått 30 år siden bandet albumdebuterte med «Blodig Alvor».

Konserten med det kjente rockebandet ble en høydare i 2015. 

 

Variert musikkmeny

Eriksen avslører at det jobbes på bred front for å sikre flere navn, og hun forteller samtidig om et stort folkelig engasjement rundt hvem som bør stå på scenen under neste års utgave av Rørvikdagan.

– Synspunkter og bandønsker er på ingen måte mangelvare, og det er vi glade for. Alle tilbakemeldingene viser at folk bryr seg om Rørvikdagan, og at mange har forventninger til neste års arrangement.

Rørvikdagan har gjennom en årrekke satset ambisiøst på å utvikle og utvide musikkdelen av det tradisjonsrike arrangementet.

– Gjennom flere år har vi bygget opp et solid nettverk og profesjonalitet i egen organisasjon. Det gjør det enklere når vi kommuniserer med noen av landets største artister. De vet at de blir godt mottatt i Rørvik. Utover høsten og vinteren kommer vi til å stå på for å snekre sammen et program som er en fin miks av kjente og etablerte artister, og artister som er «up and coming». Vår ambisjon er at musikkmenyen skal by på noe for de fleste, sier Eriksen.

Spikret til jul

Bookingteamet satser på at mesteparten av festivalprogrammet er spikret allerede innen juletider.

– Selv om det er lenge til neste sommer, er det nå spillejobbene fordeles over landet. Det nytter ikke å starte planlegginga av et slikt arrangement til våren, sier Eriksen.

Bookingansvarlig Ingvill Eriksen er glad for å ha Dumdum Boys på plakaten. 

 

Med Dumdum Boys i boks starter Rørvikdagan også salget av festivalpass.

– Vi kunne faktisk ha startet salget enda tidligere også. For mange er Rørvikdagan det definitive høydepunktet på sommeren. Det er noe med kombinasjonen av kystsommer, fellesskapet under dagan og store musikkopplevelser. De siste årene har festivalpass blitt en veldig populær julegave, så det er liten tvil om at mange ser fram til neste sommer, sier Eriksen.