Kutter OD-dagen til fordel for stiftelsen Lene Maria for rent vann

– Skaper større engasjement

Elevene på Olav Duun vgs. har i år valgt å ikke delta på Operasjon Dagsverk (OD). I stedet lager de sin egen aksjon.

NYE GREP Elevrådsstyret på Olav Duun videregående skole i Namsos har valgt at skolen ikke skal bidra på årets OD-aksjon. I stedet lager de en egen aksjon til inntekt for den lokale stiftelsen Lene Maria for rent vann. Fra venstre: Studieleder Trine Fagerhaug, Mia Viken, Jo Sigurd Barlien, aksjonsleder Hilde Sofie Aune, Ludvik Elnan Jacobsen, Julie Holter, Iver Aune og elevrådsleder Lars Haugerøy.  Foto: Runar Moen

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Operasjon Dagsverk arrangeres årlig av norsk ungdom og organiseres i regi av Elevorganisasjonen. Aksjonen består av en internasjonal uke og selve OD-dagen, der elevene bruker dagen på å jobbe og/eller samle inn penger til et godt formål.