Tok seieren i Steinkjerspæll 2017

Namsos barne- og ungdomskorps gikk seirende ut av korpskonkurransen Steinkjerspæll.

I aksjon Namsos barne- og ungdomskorps gjorde sine saker veldig bra, og vant Steinkjerspæll 2017.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

STEINKJER: 51 musikanter, drillere og aspiranter fra Namsos barne- og ungdomskorps vant søndag Steinkjerspæll med konkurranse fra korps i hele Trøndelag. I fjor havnet korpset på andreplass bak Nardo, men i år var det Namsos’ tur til å juble.

– Vi presenterte musikk fra Harry Potter og James Bond. Vi var sterke i underholdningsbiten, da vi klarte å koordinere drillere og musikanter på en fin måte, sier Håvard Solum som er dirigent i korpset.

– Det er god stemning i bussen på veg heim nå. Det er morsomt at korpset yter sitt beste, og det er enda artigere at vi klatret helt til topps, legger dirigenten til.