20 trailere finner vegen fra Viplast hver dag

Optimismen er absolutt til stede selv etter et ustabilt år for en av de største leverandørene til oppdrettsnæringa i regionen. Viplast vurderer å bygge fabrikk i tilknytning til slakteriet til Sinkaberg Hansen.

VIPLAST Daglig leder Aksel Kirkeby-Garstad og produksjonsleder Tonny Skjønhaug i lokalenetil Viplast.  Foto: Lena Erikke Hatland

Kundene våre satser og investerer for å skape vekst, og de har tro på framtida. Det er veldig bra.

Aksel Kirkeby-Garstad,
NAMDALSAVISA

Historien om det som i dag er Viplast AS starter med noe så spesielt som et årsmøte i ungdomslaget i 1984. Innbyggerne på Garstad opplevde at både skolen og postkontoret i bygda ble lagt ned – og at lokalbutikken var i ferd med å gå under. Nå, over 30 år senere, er Viplast den største industribedriften utafor sentrum av Vikna.