70 år med kontinuerlig omstilling i vanskelig bransje

Bygger båter utenfor allfarveg

I 70 år har Kåre Holthe og sønner bevist at det er fullt mulig å dive business litt utenfor allfarveg.

Ny båt på beddingen De sjøsatte en Stinger som nå ligger til kai for utrustning for et par uker siden. En ny er under bygging inne i verkstedhallen. Fra venstre Simen Holthe, som er fjerde generasjon båtbygger i firmaet, Kristian Lilleeng og konstruktør Åge Thomassen.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

– Jeg får fra tid til annen tilbakemeldinger fra kunder og leverandører om plassering av bedriften. De synes vi holder til langt fra de store sentra. Men svaret mitt er likt hver gang: Vi ligger sentralt til i forhold til det vi driver med. Vi bygger båter, og vi har skipsleia rett utafor fabrikken. Det blir ikke mer sentralt enn det , sier konstruktør Åge Thomassen.