Stille og rolig natt

Politiet har ingen meldinger å fortelle om onsdag morgen.
NAMDALSAVISA

Det har vært ei stille og rolig natt i hele fylket.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om de mange skumle skikkelsene som hadde funnet vegen til samfunnshuset i Namdalseid tirsdag kveld.

Du kan og lese om ordfører Stian Brekkvassmo, som er møkk lei av evige omkamper om eiendomsskatten. Nå håper han folk våkner og forstår dramatikken.


Foredraget «Søppelplasten i havet» ble en øyeåpner

Etterlot sterke inntrykk for elevene

– Jeg visste at det var mye søppel i havet, men jeg visste ikke at det var så mye.

 

På VG.no er toppsaken at amerikanske medier utpeker 29 år gamle Sayfullo Saipov som gjerningsmannen bak terrorangrepet i New York tirsdag.

Åtte personer ble drept da gjerningsmannen med en pickup kjørte ned fotgjengere og syklister i et sykkelfelt sør på Manhattan, før han kom ut av bilen, veivende med to våpenetterligninger.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag onsdag:

Sør og sørvest bris, på kysten frisk bris og periodevis liten kuling. Skyet, perioder med regn, i kveld regnbyger.

Det melder sju grader på Rørvik, Kolvereid og Flatanger, mens det på Overhalla og Høylandet ser ut til å bli fem grader i dag. I Namsos melder det seks grader, og i Lierne blir det kaldest med to grader.


Legger skiskyttersatsinga på is for å kunne komme sterkere tilbake

Sesongen spolert for Paula

En langvarig kneskade setter en stopper for Paula Friedricke Hartmann i hennes debut på seniornivå. Men Sørli-jenta nekter å gi opp skiskytterkarrieren.

 

Solgte ut Olavshallen - nå slår de til på heimebane

B-gjengen i toppslag

For noen uker siden solgte de ut alle billettene i Den lille sal i Olavshallen. Nå håper de på tilsvarende interesse når de legger ut billetter til julekonsert på heimebane.