Bondelaget med tydelige utfordringer til landbruksbyråkratene

Har store forventninger

Nord-Trøndelag bondelag har store forventninger til et sammenslått Trøndelag når det gjelder samarbeid og utvikling i landbruket.

UTFORDRINGER Leder i Nord-Trøndelag bondelag, Borgny Kjølstad Grande, hadde store forventninger for landbruket og landbruksforvaltninga i åra som kommer da hun holdt sitt innlegg på Fylkesmannens landbrukskonferanse i Namsos onsdag.   Foto: Bjørn Tore Ness

Dere utgjør til sammen den viktigste for samlinga når det gjelder forvaltning og utøvelse av landbruks- politikken som påvirker hver- dagen til norske bønder.

Borgny Kjølstad Grande, fylkesleder Bondelaget
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Dere utgjør til sammen den viktigste forsamlinga når det gjelder forvaltning og utøvelse av landbrukspolitikken som påvirker hverdagen til norske bønder. Derfor har vi store forventninger til at dere utøver ansvaret med vekt på det landbruksfaglige, innledet fylkesleder i Nord-Trøndelag bondelag, Borgny Kjølstad Grande, under Fylkesmannens landbrukskonferanse i Namsos onsdag.