Hva har skjedd mens du sov?

Les NAs morgenrapport for ei oppdatering hver morgen.
NAMDALSAVISA

Det har vært ei rolig natt i Namdalen. Det er ingen meldinger i politiloggen.

Det eneste politiet har å melde om fra Nord-Trøndelag torsdag morgen er et innbrudd som har skjedd på en kiosk i Stjørdal. Det kan du lese mer om på Trønder-Avisa her.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at Nava Sport åpner sin fjerde sportsbutikk torsdag. I løpet av de tre første dagene håper Stein Borkmo (68) å selge for fem millioner.

Du kan og lese saken om at gifta i havet langt vest for Sklinna ikke stammer fra kjent dumping.

Toppsaken på VG.no torsdag morgen er om en britisk antiterrorsjef, som advarer mot bilterror i Oslo.

– Londons antiterrorsjef, Nick Aldworth, advarer mot bilterror på Karl Johan. Byrådsleder Raymond Johansen sier de snarlig vil få forslag til tiltak på bordet, skriver VG.

Her kan du lese hele saken.

Kulingvarsel

Det er sendt ut kulingvarsel for strekninga Rørvik-Bodø.

– Fra seint onsdag kveld nordvestlig stiv kuling. Torsdag morgen minkende.

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag torsdag:

Nordvest stiv kuling utsatte steder, i formiddag minkende til liten kuling. Regnbyger, snøbyger over 400-700 meter. Fra i ettermiddag vestlig frisk bris. Etter hvert stort sett oppholdsvær.


Namsos Høyre ble nedstemt i kommunestyret

Vil utrede ny ungdomsskole

Lisa Gamst Aglen og Amund Lein, Høyres varaordfører og gruppeleder i Namsos, mener at det er på tide å starte arbeidet med å planlegge en ny, stor ungdomsskole i Namsos sentrum.Francis Hunt rundet 25 kamper med flagget på brystet for det norske rugbylandslaget

– En stor milepæl for meg

Helt siden han startet med sporten i 2004, har Francis Hunt hatt et hårete mål om å nå 25 landskamper i rugby. Nå som er det blitt en realitet, er 36-åringen fra Namsos sulten på mer.