Hva har skjedd natt til lørdag?

Det er kun ei melding fra Namdalen i politiloggen. Les NAs morgenrapport for ei oppdatering på de ferskeste nyhetene.
NAMDALSAVISA

Det har vært ei rolig natt i Trøndelag. Den eneste meldinga fra Namdalen i politiloggen kom fra Kolvereid. Der rykket politiet ut til en ordensforstyrrelse på et privat sted.

Ordensforstyrrelse

– Det begynte med slåssing utenfor en privat adresse. Vi dro dit, og fant ut at det hadde vært en fest på stedet, forteller politiets operasjonssentral lørdag morgen.

Det roet seg ned da politiet kom til stedet.

– Det hadde vært en disputt mellom to mannfolk, men ingen av dem var skadet etter slåssinga.

Nyheter

Forventningene til konserten med Åge Aleksandersen og Katia Cardenal fredag kveld var høye, men ble til de grader innfridd. På våre nettsider kan du lese om den drøye halvannen timen med magiske øyeblikk.

Du kan og lese om Norbolig, som har storslagne planer på Marøya og vil gi bort milliontomt til rådhus i den nye storkommunen.


Inge Ryan med håndfast mål: Skal håndhilse på 2.000 ansatte

– Jeg skal møte alle de ansatte i det som blir den nye storkommunen. Jeg skal besøkte arbeidsplassene og ønsker å hilse på alle – ta dem i hånda.


På Trønder-Avisa kan du lese om at de tre første nye F-35 kampflyene Norge har kjøpt, landet på Ørland flystasjon fredag ettermiddag.

Lørdag morgen er om den amerikanske presidenten Donald Trump, som har gjort det for vane å stemple politiske motstandere og kritikere med de mest elleville kallenavn, som er toppsaken på VG.no.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag lørdag:

Sørlig bris, sørvest liten kuling på kysten, i kveld frisk bris. Perioder med regn eller regnbyger, snø over ca 900 m. Lite eller ingen nedbør i indre strøk sør for Trondheimsfjorden.


Går som ett av tre politidistrikt inn for generell bevæpning

– Politiet bør bevæpne seg

Politimester i Trøndelag politidistrikt, Nils Kristian Moe, ønsker generell bevæpning av norsk politi.Nytt lag og ny heimebane for Marte Lerfald Nilssen

– Trygt og fint miljø

Når Lierne serieåpner i Liernehallen søndag, er det nytt besøk på sin nye heimebane for Marte Lerfald Nilssen (23).