Sørvaag rundet av Woodland

Hanne Sørvaag fikk æren av å avslutte årets Woodland tidlig søndag ettermiddag. Kanskje for tidlig.

Landet festivalen Etter å ha deltatt på Tysland-hyllesten lørdag kveld, fikk Hanne Sørvaag råde scenen alene i Kulturhuset i Namsos søndag – der hun avsluttet Woodland-festivalen 2017. I bakgrunnen trommeslager Øystein Tengesdal.  Foto: Stein Nervik

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg har alltid sagt til bookingbyrået at jeg vil spille tidlig. Men klokka to er kanskje litt vel tidlig, spøkte Hanne Sørvaag fra scenen.

Foran vel 120 betalende tilskuere i Kulturhus i Namsos, avsluttet hun årets Woodland med en rekke av egne hits. Krydret med andre låter folk forbinder med Sørvaag.

En av disse er Benny Borgs «God morgen min kjære» som gikk til topps på listene i januar, etter at stavangerdama framførte den i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Kulturhuset var på langt nær fullsatt, men de som var der, koste seg og takket for konserten med to stående applauser.

Etter konserten tok Sørvaag seg tid til å snakke med dem som ønsket det.

– Jeg synes det er fint å ta seg tid til det etter konserten. Da kan de som ønsker få en signatur, et bilde, kjøpe en cd eller bare si hei.

En av dem som ville si hei, var sju år gamle Sara Engan.

– Det var kjempegøy å få møte henne, og det var en veldig bra konsert, forteller sjuåringen som sikret seg både signert cd før pappa Erik foreviget øyeblikket med mobilen.