Måtte krype ut av bilen etter elgpåkjørsel

En mann i 20-åra slapp med skrekken da han kjørte på en elg i Bangdalen ved midnatt natt til torsdag. Det gjorde ikke bilen hans.
NAMDALSAVISA

BANGDALEN: Sjåføren fra Namsos havnet i grøfta etter sammenstøtet. Ambulanse og politi rykket ut til Bangdalen som ligger i Namsos kommune.

– Bilen lå i grøfta og sjåføren måtte krype ut, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

Ifølge politiet skal kjøretøyet ha pådratt seg store skader etter sammenstøtet med elgen.

– Sjåføren var uskadd og ble dimmitert på stedet. Det ble meldt om store skader på bilen, sier Letnes.

Ellers har det vært en særdeles rolig natt i hele Trøndelag for politiet.

Sterk kuling på kysten

Yr.no melder om sterk kuling på utsatte steder på kysten mellom Rørvik og Lødding. I natt har det blåst friskt på Namdalskysten, noe som vil fortsette i løpet av dagen. På Rørvik meldes det om 10 m/s i dag. På Sklinna fyr vil det blåse opp til sterk kuling med en hastighet på 18 m/s.

Trafikkmeldinger

Mølleviktunnelen på strekninga mellom Foldereid og Brønnøysund er fortsatt stengt alle dager fra klokka 19.00 til 07.00 neste dag.  Det er likevel mulig å kjøre gjennom tunnelen 20:10, 21:10, 22:20, 01:00, 05:00 og 06:05 mandag til fredag. Det gjelder alle dager fram til 20. desember.

På E6 ved Bjørgan i Grong er det manuell dirigering på grunn av vegarbeid i periodene mandag til fredag fra 07:00 til 20:00. Det melder Statens vegvesen.

Nyheter

På forsiden av dagens NA kan du lese at Namdal rensefisk AS investerer 75 millioner kroner på nytt anlegg som skal avle fram en enda mer effektiv rognkjeks. Du kan også lese at Brygga båt og fritid investerer over 26 millioner i nye lokaler på Spillum.


NIL-trener Jonas Lian Hansen går på ny sesong med friskt mot

– Vi blir enda sterkere i 2018

Med grunnlaget som er lagt i 2017-sesongen, er ikke Jonas Lian Hansen i tvil om at NIL A-lag vil nå nye høyder neste år.Vurderer anmeldelse av Inderdal-selskap

Fylkesmannen i Nord-Trøndelag vurderer å anmelde Blåfjell AS etter at selskapet tømte urenset vann fra oppdrettsanlegget rett ut i naturen.