Langrennsløperen fra Grong har valgt å stå på egne ben foran kommende sesong

Ny treningshverdag gir Ane ny giv

Ane Appelkvist Stenseth har tatt full kontroll over egen treningshverdag – og mener selv hun stiller sterkere enn noen gang foran skisesongen som står for tur.

håper på gjennombrudd Ane Appelkvist Stenseth valgte å takke nei til kretslaget i langrenn foran denne sesongen. – Et riktig valg for meg, konkluderer grongningen – som gjennom eget treningsarbeid likevel stiller godt rustet til det som skal skje i skisporet i vinter. – Jeg har forbedret meg på alle områder, slår Stenseth fast. Her fra sesongoppladninga i Bruksvallarna.FOTO: Privat 

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Jeg har forbedret meg på alle områder egentlig. Både treningsmessig og ellers også, sier 22-åringen som valgte å takke nei til kretslaget i langrenn foran denne sesongen.