Vanskelige kjøreforhold og sterk vind

Det meldes om rufsete vær i Namdalen i dag.
NAMDALSAVISA

I løpet av i dag og i morgen ventes det lavere temperaturer i Trøndelag og på Vestlandet. Dette skal føre til sludd- og snøbyger i indre strøk og etter hvert i ytre strøk, som igjen vil føre til vanskelige kjøreforhold, melder Yr.no.

Fra fredag formiddag er det ventet sørøstlig stiv og periodevis sterk kuling med en hastighet på opptil 20 m/s på Namdalskysten. Yr har sendt ut kulingvarsel for kysten mellom Rørvik og Melbu.

I midtre og ytre deler av Namdalen vil det også bli en del regn i dag med temperaturer fra to til fire grader. I indre strøk ser ut til å bli mindre nedbør, med en temperatur rundt null. Her kan det bli snøbyger fra morgenen av.

Trafikkmeldinger

Mølleviktunnelen på strekninga mellom Foldereid og Brønnøysund er fortsatt stengt alle dager fra klokka 19.00 til 07.00 neste dag.  Det er likevel mulig å kjøre gjennom tunnelen 20:10, 21:10, 22:20, 01:00, 05:00 og 06:05 mandag til fredag. Det gjelder alle dager fram til 20. desember.

På E6 ved Bjørgan i Grong er det manuell dirigering på grunn av vegarbeid i periodene mandag til fredag fra 07:00 til 20:00. Det melder Statens vegvesen.

De meldes også at det foregår mye vegarbeid på E6 mellom Smalåsen og Trofors.

Nyheter

På forsiden av dagens NA kan du lese at Ytre Namdals største kjøpesenter skal bygges. Rørvik Amfi vil bestå av 30 forretninger fordelt på 10.000 kvadratmeter og skal etter planen stå ferdig i kystbyen andre halvår 2019. I tillegg skal det selges 30 selveierleiligheter i bygget.


Nå smiler Endre igjen

– Se, sola skinner over Harran. Jeg kan fremdeles synge i kor, stelle i hagen, gå på jakt og reise på tur med Karin. Livet er ikke så verst, smiler Endre Aalberg.

 

Les også at Liverten ble den siste virksomheten i Nord-Trøndelag til å motta den nordtrønderske BU-prisen for landbruket, og at Vegard Helland kan melde om gode utsikter for namdalsk næringsliv.


Løfsnes årets næringslivsaktør

Toppsjefen i Bjørøya AS trakk det lengste strået og fikk den høythengende prisen under årets næringskonferanse i NTE Arena.

 

VGs toppsak i morgentimene er at Stoltenberg hevder 95 prosent av IS-territoriet er gjenerobret.