Utforkjøring og ungdomsfyll i politiloggen

Mann i 20-åra kjørte av fv. 17 på Gryta, og politiet sendte heim mindreårige berusede i Namsos. Her er nattas hendelser fra politiloggen i Namdalen.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Klokka 02.31 fikk politiet melding om en utforkjøring på Gryta i Namsos kommune. Bilen hadde snurret rundt en gang, før den skal ha landet på hjulene. Politiet rykket ut.

– Sjåføren kom seg ut av bilen selv, og ble fraktet til legevakt for sjekk, sier operasjonsleder Øystein Sagen i Trøndelag politidistrikt.

Føreren, en mann i 20-åra, slapp ifølge politiet unna med mindre skader etter trafikkuhellet. Det er ikke mistanke om promille i forbindelse med hendelsen.

– Men det ble meldt om at det var svært glatt på stedet, forteller Sagen.


Inge Ryan skal møte alle ansatte i den nye storkommunen

Startet «hilse-turneen» på Namdalseid

– Dette skal vi få til! Dette skal bli bra! Det var gjennomgangsmelodien da påtroppende rådmann Inge Ryan i det som skal bli den nye storkommunen Namsos, møtte de ansatte ved Namdalseid skole.

 

16-åringer sendt heim

Litt tidligere på kvelden twitret politiet om at flere mindreårige berusede ungdommer befant seg ved Namsos barneskole. Politiet sende ut en patrulje, som oppdaget at det dreide seg om en fest på en privat adresse i nærheten av Namsos barneskole.

– Det var flere mindreårige gutter på festen som hadde drukket alkohol. Det har det jo ikke lov til. Festdeltakerne var fra 16 til 18 år, sier operasjonslederen.

Festen ble avsluttet klokka 00.48, uten de store protestene fra ungdommene.

Politiet måtte også håndtere en overstadig beruset mann på et utested i Namsos. Han fikk pålegg om å dra heim fra byen – og det gjorde han da politiet dukket opp.


Etterlyser sikringstiltak på E6 i Namsskogan etter ny utforkjøring med trailer

– En uholdbar situasjon

På tre år har tre trailere kjørt utfor vegen ved huset til Ann Karin S. Steinkjer (30) og familien. Fredag skjedde det igjen.

 

Kuling og vanskelige kjøreforhold

Det var alt politiet hadde å melde fra Namdalen i natt. Yr melder på sine heimesider at det fortsatt er vanskelige kjøreforhold i Trøndelag.

Utover fredagen og natt til lørdag ventes lavere temperaturer. Dette gir sludd- og snøbyger i indre strøk og etter hvert i ytre strøk. Dette kan føre til lokalt vanskelige kjøreforhold, skriver Yr.

Det er også sendt ut nytt kulingvarsel på kysten fra Rørvik til Støtt.