Namsosbudsjettet 2018 uten store overraskelser og en nøktern profil

Prioriterer folkehelse og trivselstiltak

Namsos forbereder seg på overgangen til en ny storkommune, noe budsjettet for 2018 bærer tydelig preg av.

INGEN UTSKEIELSER Rådmann Ketil Sørvig (til venstre) og økonomisjef Erik Fossland Lænd har lagt framde de mener er et nøkternt budsjettfor Namsos kommune med en driftskramme på nærmere 1,2 milliarder kroner for 2018. Og de tar gjerne trappa opp til 4. etasje i kommunehuset for å slå et slag for folkehelsetiltakene i budsjettet. FOTO: BJØRN TORE NESS 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Ingen store kutt på enkeltområder, ingen tunge enkeltinvesteringer og en nøktern driftsprofil med mål om et lite driftsoverskudd, oppsummerer vel egentlig hvordan vi møter 2018, sier rådmann Ketil Sørvig.