Fikk gullklokke etter 30 år i NTE

30 år Bakerst fra venstre: Anders Rennan, Beitstad, Tore Saasen, Follafoss, Tore Chruicshank, Steinkjer, Per A. Estilrønningen, Steinkjer, Ole Henrik Gulstad, Steinkjer, Inge Hestad, Abelvær, Lars Inge Arnø, Namsos, Erik Holmen Inderøy og Knut Wiggo Henriksen, Steinkjer. Midterste rekke fra venstre: Jon Ole Duvsethe, Levanger, Kurt Arild Snekvik, Meråker, Lasse Roger Heimstad, Steinkjer, Roar Stav, Meråker, Ole Martin Brørs, Namdalseid, Geir Husa, Grong og Bjørn Roald Helmersen, Namsos. Foran fra venstre: Odd Åge Wiseth, Steinkjer, Rita M. Korsvei Sve, Steinkjer, konsernsjef Christian Stav, Grethe Austheim, Steinkjer og Odd Arne Høgsnes, Steinkjer.  Foto: NTE

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Nylig ble 20 NTE-ansatte hedret med gullklokke og diplom for 30 års ansettelse.

De trofaste medarbeiderne fikk takk for solid innsats fra konsernsjef Christian Stav.

Gullkokkemottakerne var:

Anders Rennan, Beitstad, Tore Saasen, Follafoss, Tore Chruicshank, Steinkjer, Per A. Estilrønningen, Steinkjer, Ole Henrik Gulstad, Steinkjer, Inge Hestad, Abelvær, Lars Inge Arnø, Namsos, Erik Holmen, Inderøy, Knut Wiggo Henriksen, Steinkjer, Jon Ole Duvsethe, Levanger, Kurt Arild Snekvik, Meråker, Lasse Roger Heimstad, Steinkjer, Roar Stav, Meråker, Ole Martin Brørs, Namdalseid, Geir Husa, Grong, Bjørn Roald Helmersen, Namsos, Odd Åge Wiseth, Steinkjer, Rita M. Korsvei Sve, Steinkjer, konsernsjef Christian Stav, Grethe Austheim, Steinkjer og Odd Arne Høgsnes, Steinkjer.