Jubilanten gir bort gave på egen bursdag

Pris for fellesskapets glede

Vet du om et knakende godt prosjekt som trenger støtte? Da vil banksjef Ole Anders Olsen gjerne høre fra deg.

Prisdryss Sparebank 1 SMN fyller 175 år, og i den anledning skal det deles ut en pris på 50.000 kroner til et prosjekt som representerer Namsos på en god måte. Banksjef Ole Anders Olsen håper nå at mange sender inn forslag til kandidater.  Foto: Bjørn Tore Ness

Vi ser etter artige og spennende ting som kan gi noe til mange.

Ole Anders Olsen
NAMDALSAVISA

NAMSOS: I år fyller Sparebank 1 SMN 175 år, og i den anledning ønsker de nå å hedre noen i Namsos som har et godt prosjekt. Derfor ønsker banksjef Ole Anders Olsen at folk skal sende inn forslag på kandidater til jubileumsprisen hvor vinneren kan innkassere den nette sum av 50.000 blanke kroner.