Lite miljø på Sykehuset Namsos tar grep

Forskere ut av «kottet»

Disse tre vil trekke forskningsmiljøet på Sykehuset Namsos ut fra små «kott» – og ut til det åpne rom.

INITIATIVTAKERE Torhild Rio Finvik, Ingun Haug og Sara Germans Selvik sto bak torsdagens forsknings- og fagutviklingsdag på Sykehuset Namsos. Målet er å samle forskningsmiljøet for å utnytte ressurser på en helt annen måte enn tidligere. 

Vi har ikke et stort støtteapparat rundt oss, men vi kan utnytte det til vår fordel.

Sara Germans Selvik
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi som driver med forskning, har sittet med døra lukket inne på hvert vårt «kott», og har ikke vært flinke nok til å utnytte de ressursene vi faktisk har her på Sykehuset Namsos. Det skal vi bli langt flinkere til, sier Ingun Haug, som sammen med Torhild Rio Finvik og Sara Germans Selvik sto bak initiativet til en heldag hvor forskning var satt på dagsorden på sykehuset torsdag.