Fredag legger hun fram Aps alternative helsebudsjett

Ville styrket sykehusene

1,4 milliarder mer til sykehusene og i 2,2 milliarder mer til helse, er løsninga i Aps alternative helsebudsjett som legges fram på fredag.

MER PENGER Aps helsepolitiske talsperson Ingvild Kjerkol legger fredag fram et alternativt statsbudsjett der det blir gitt mer penger til helseforetakene, hvilket ville ha styrket også Sykehuset Namsos dersom forslaget hadde blitt vedtatt. Det blir det trolig ikke.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Helsepolitisk talsperson i Ap, Ingvild Kjerkol, har de siste dagene jobbet for å få på plass Aps alternative opplegg til statsbudsjett. Hun er bekymret for Helse Nord-Trøndelag sine store underskudd (12 millioner kroner for 2017) og ser med bekymring på at helseforetaket i 2018 legger opp til å nedbemanne for å oppnå en besparelse på 54 millioner kroner.