Innleder sesongen med verdenscupdeltakelse i Lake Louise til helga

Nå skal Stian gi full gass mot OL-plass

Når Stian Saugestad setter utfor i helgas verdenscuprenn i Lake Louise, er det med et klart mål for øye.

I FORM Stian Saugestad mener selv han stiller med et langt sterkere utgangsunkt foran denne sesongen og håper å kjøre seg inn i en OL-diskusjon. Lørdag sesongåpner namsosingen med verdenscupdeltakelse i Lake Louise.  Foto: Privat

Svindal, Jansrud og Kilde er selvskrevne. Den siste plassen er helt åpen.

Stian Saugestad
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg håper jo å kvalifisere meg til OL i Pyeongchang. Skal det bli en realitet er det bare en ting som gjelder; nemlig å prestere i verdenscupsammenheng, sier alpinisten fra Namsos få dager før verdenscupsirkuset i alpint braker løst i Canada.