Bruvolls tredje topp ti-plassering på ei uke

Ole Jørgen Bruvoll manglet råfølelsen, men gikk likevel inn til topp ti-plassering i søndagens klassiske distanse på Gålå.

TOPP TI Her er Ole Jørgen Bruvoll på veg mot en ny topp ti-plassering i norgescupen søndag.  Foto: Svein-Tore Hovd

OPPTUR: Anne Lise Grubbmo har hatt ei svært god helg på Gålå, med nok et oppløftende renn søndag.   Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

GÅLÅ: – Jeg måtte slite hele vegen. Bare jeg skulle skifte spor, følte jeg at jeg brukte krefter. Det var en helt annen følelse i skøytedistansen fredag, da det bare fløt av gårde, sier Bruvoll.

Likevel endte libyggen på en niendeplass. Det gledet ham mye.

– Hadde jeg gått et tilsvarende løp i fjor med samme følelse som jeg hadde i dag, havnet jeg blant topp 30. Når jeg i dag blir blant topp ti, må jeg være fornøyd, selv om det ikke var et toppløp, sier han.

Dette var Bruvolls tredje topp ti-plassering på ei uke.


Ny opptur for Grubbmo

Anne Lise Grubbmo fikk en ny opptur på den klassiske distansen etter fredagens oppløftende skøytedistanse Hun endte på 18.-plass, og var godt fornøyd med gjennomføringa.

– Jeg greier å gå avslappet på ski. Tidligere har jeg stresset litt mye. Formen har det ikke vært noe feil med, men det har sittet i hodet. Nå slapper jeg av, og da blir også resultatene bedre, sier Lierne-jenta.

Ane Appelkvist Stenseth fra Grong sto over søndagens klassiske distanse.


God dag også for herrene

Også Thomas Hjalmar Westgård gikk inn til en veldig pen plassering søndag.

– Jeg vet ikke hva det holder til, for jeg hadde egentlig ingen kjempegod følelse undervegs, men det er liten tvil om at jeg har hevet bunnivået mitt, så på en dårlig dag får jeg likevel ei ganske god plassering, sier lekaværingen, som tok en 25.-plass.

Johan Hundseth gikk et av sine beste klassiske renn på dette nivået, og ble nummer 43.

– Jeg følte meg pigg hele vegen og hadde kjempegode ski. Hva det holder til plasseringsmessig, vet jeg ikke, sier utøveren fra Kolvereid.

Førsteårssenior Sindre Finne startet tidlig og gjennomførte uten problemer. Han endte som nummer 93.

– Det er hardt å gå seniorlangrenn. Jeg merker at jeg bare er en liten gutt i dette selskapet ennå, sier Finne etter målgang.