Petra Sestak ny reiselivssjef i Trøndelag

Ansatt Petra Sestak er ny reiselivssjef Trøndelag.  Foto: Trøndelag reiseliv

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Petra Sestak er ansatt som reiselivssjef i Trøndelag og administrerende direktør i Trøndelag Reiseliv AS.

Sestak har vært markedssjef og konstituert reiselivssjef i selskapet siden 2015.

– Reiselivet i Norge er i ei spennende utvikling og Trøndelag har et stort potensial som kan utvikles videre. Jeg ønsker å være med på å gi Trøndelag et løft som attraktivt og bærekraftig reisemål, øke verdiskapninga og styrke regionens konkurranseevne, sier Petra Sestak.

Sestak er 44 år, født i Praha og oppvokst i Tyskland. Hun har en master i kommunikasjons- og kulturvitenskap med fokus på mediearbeid og siviløkonomi.

– Jeg brenner for Trøndelag og de flotte trønderske kollegene som er med på denne spennende reisa, sier Sestak, og ønsker å fortsette det arbeidet jeg har satt i gang og bidra til videre vekst i regionen basert på visjoner og verdier for næring og samfunn i Trøndelag som jeg deler med mange.

Sestak har bygd seg opp et bredt og aktivt nettverk av pressekontakter og turoperatører, i Innovasjon Norge-systemet og i næringa både nasjonalt og internasjonalt. Sestak har over 20 års erfaring innen reiseliv og markedsarbeid fra internasjonale selskap som Hurtigruten og Disneyland i Paris.

– Vi er glade for at Petra har sagt ja til utfordringa, sier selskapets styreleder Erik Revdal.

– Hun er en engasjert lagspiller med stor gjennomføringskraft som gir henne de beste forutsetninger for å utvikle Trøndelag videre, sier han.