Rørvik-utøverne regjerer i vannet

Beste klubb i kretsen

Rørvik svømme- og livredningsklubb tok imponerende 29 førsteplasser i Julelauget på Stjørdal i helga. I tillegg ble de kåret til beste klubb i kretsserien for 2017.

GOD INNSATS Rørvik svømme og livredningsklubb kunne reise heim fra Julelauget med en rekke topplasseringer. Totalt stilte de med ti utøvere i stevnet på Stjørdal; Bak fra venstre: Hermann Rosenvinge, Ola Nygård, Gøran Grongstad og Trygve Solsem. Foran fra venstre: Idun Lauritzen, Ida Holberg, Esfi Kefali, Henriette Moe Schjelderup, Selma Rosenvinge og Nora Lauritzen.   Foto: Privat

NAMDALSAVISA

STJØRDAL: De ti Rørvik-svømmerne som deltok i stevnet leverte imponerende resultater i alle årsklasser. 29 førsteplasser og en rekke personlige rekorder ble utfallet av deltakelsen i det tradisjonsrike førjulstevnet.