Rolig start på uka i Namdalen

Les NAs morgenrapport.
NAMDALSAVISA

Politiet melder om en stille og rolig natt i Namdalen, og Trøndelag for øvrig, når NA tar kontakt tidlig mandag morgen.

Trangt helsebudsjett

Oppslaget på Namdalsavisa nå er at Sykepleierforbundet i Namsos kommune mener rådmannens forslag til helsebudsjett for 2018 på langt nær gjenspeiler det faktiske behovet.

Her kan du også lese at Namdalsmuseets julemesse hadde godt besøk i helga, tross ruskete desembervær.

Trønder-Avisa melder om at rettssaken mot en utroskapstiltalt styreleder fra Innherred starter i dag. Vedkommende skal ha tappet sin egen bedrift for 48 millioner kroner.

Øvrige nyheter

Aftenposten: Venstrepolitiker Erling Moe i Trondheim kjemper mot at Venstre skal regjere sammen med Frp. I Bergen jobber hans kollega Astrid K. Hårstad for det motsatte.

VG: USA og Sør-Korea trosser nordkoreanske advarsler og har satt i gang sin største felles øvelse av luftstyrker noensinne.

Dagbladet:   Politisk redaktør i Dagens Næringsliv, Kjetil B. Alstadheim, omtaler Robert Mood som «generalen for politikerforakt». Nå svarer den pensjonerte generalløytnanten.

Været

Temperaturen vil ligge rundt nullpunktet flere steder i Namdalen mandag, skal vi tro yr.no.

- Nordvest liten og til dels stiv kuling på kysten, minkende til frisk bris, i kveld vestlig bris i sør. Sluddbyger eller snøbyger, i kveld minkende bygeaktivitet, skriver meteorologen i tekstvarselet mandag morgen.

Ingen overaskelser fra Statens vegvesen i dag. Oppdaterte trafikkmeldinger finner du likevel her.