Coop tilbakekaller skinke og bacon

tilbakekalles Det er påvist listeriabakterier i produksjonslokalene der Coop smårettskinke og Coop smårettbacon lages. Derfor tilbakekalles produktene, selv om de ikke inneholder bakterien.  Foto: Coop Norge

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Coop tilbakekaller alle datoer av Coop smårettskinke strimlet 2x90 gram og Coop smårettbacon 2x90 gram fra sine butikker etter at det er påvist listeria i miljøprøver i produksjonslokalene. Det er ikke påvist listeria i selve produktene.

– Kundene skal stole på at den maten de handler hos er trygg, og for å være helt sikker har vi derfor besluttet å trekke partiet fra våre butikker. Vi oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktet om å levere det tilbake, slik at de kan få refundert pengene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.