Onsdag sto sjømat på timeplanen til Bikuben barnehage

Skolestarterne valgte ut sin egen fisk til lunsj

Målet med sjømat- stuntene til OFNT er å få barn og unge til å spise mer sjømat – og skolestarterne i Bikuben barnehage var ikke tunge å be. På lunsjmenyen sto en feit og fin og norsk en.

Ivrige Vegard Andre Marø og Christina Anfinnes synes det var artig å se på all den forskjellige fisken, og hadde en fin dag på Nordbruket og i gapahuken sammen med resten av skolestarterne i Bikuben barnehage. 

Det er viktig for ungene å se hvor råvarene kommer fra, og det er viktig å få dem til å spise mer fisk.

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Nærings- og fiskeridepartementet har et mål om å få barn og unge til å spise mer sjømat, og Opplæringskontoret for fiskerifag i Nord-Trøndelag (OFNT) har derfor fått tilskudd for å gjennomføre ulike sjømatstunt. Onsdag var det skolestarterne i Bikuben barnehage som fikk gleden av å være med.