Du grønne glitrende lyssverd, god dag!

Årets store julegave kommer tidlig for «Star Wars»-fansen.

Spenning Mange er spent på hva som kommer til å skje med Rey (Daisy Ridley) når hun møter Luke Skywalker (Mark Hamill). 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: I Disneys lange liste over planlagte Star Wars-filmer har turen nå kommet til «Star Wars: The Last Jedi». Dette er fortsettelsen på Skywalker-sagaen, og denne gangen blir det et storslått romeventyr hvor mysterier om Kraften og sjokkerende overraskelser fra fortida avsløres.

Storfilm før jula setter inn for fullt blir det også for den yngre garde. I «Paddington 2» ønsker den koselige bjørnen som filmen har sitt navn fra, å kjøpe ei fin bok i bursdagsgave til sin tante. Men så blir boka stjålet, og Paddington og familien må avsløre en utspekulert tyv.

«The Villainess» er en av årets mest omtalte actionfilmer, og går ikke stille i dørene. Sook-hee er en topptrent morder, som etter lang og tro tjeneste som hemmelig agent, vil begynne et nytt liv. Alt går tilsynelatende etter planen, men plutselig dukker det opp to menn og mørke hemmeligheter fra fortida. Nå må heltinnen ta kontroll over sin egen skjebne.

Det blir også mulighet til å se «Adjø Montebello», «Solsidan-filmen», «Ekspedisjon Knerten», «Jul i Mummidalen», «Stjernen» og «A Bad Moms Christmas» i Namsos den kommende uka.

Bygdekinoen kommer til Røyrvik med «Ekspedisjon Knerten» og «Adjø Montebello» i kveld, fredag. På Kolvereid vises «Paddington 2» søndag, og det samme skjer i Grong. Der vises også «A Bad Moms Christmas» samme dag, mens «Star Wars: The Last Jedi» kommer onsdag.

Dagdriver For å få råd til å kjøpe en fin bursdagsgave må den enkle men joviale Paddington skaffe seg arbeid. Hvordan går det?