Foreldrene på Bindalseidet frustrert over trussel om husleieøkning på skolen

Frykter 500.000 i økning

Foreldrene som utgjør arbeidsutvalget ved Bindalseidet skole er frustrert og oppgitt over manglende forutsigbarhet fra Bindal kommune.

EN EVIG KAMP Foreldreutvalget ved Bindalseidet sliter med å forstå hvorfor formannskapet foreslår å si opp en husleieavtale som skulle gå i fem år allerede etter ett år. Fra venstre: Vegard Moen Pedersen, Knut Arne Busch, Nina Lian og Elin Vareide Lian. 

Som vanlig går nedskjæringer ut over de svakeste.

Knut Arne Busch, FAU
NAMDALSAVISA

BINDALSEIDET: – Bindalseidet er en privat skole, og skolen leier bygget av Bindal kommune. Fra 2017 fikk vi endelig en husleieavtale som går over fem år mot tidligere hvor det har vært en stadig kamp om husleia, sier Knut Arne Busch i Foreldrenes arbeidsutvalg, FAU.