Krasjet med mur

Politiet mistenker promillekjøring etter en mann kjørte rett inn i en mur natt til tirsdag.
NAMDALSAVISA

Klokken 01.58 fikk politiet melding om at det hadde vært ei trafikkulykke i Vikna. En mann hadde kjørt på en mur i sentrum av Rørvik, og politiet mistenker promillekjøring.

Personen ble kjørt til sykehuset Namsos for sjekk og blodprøve. Bilen er vraket etter påkjørselen, og det er bestilt bilberging.

Bortsett fra det er det ingen meldinger i politiloggen natt til tirsdag.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag:

Sørøst frisk bris utsatte steder, i kveld sørvest liten kuling på kysten i sør. Stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Fra i ettermiddag snøbyger i sør.

Det er meldt litt kaldere temperaturer tirsdag. Rørvik kan forvente fem minusgrader, Namsos får ni minusgrader, og det blir kaldest i Lierne med elleve minusgrader.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at det siste brevet skal sorteres før nyttår på Kolvereid som er Postens siste sorteringssentral utenom Trondheim.

Du kan og lese saken om Mona Holm Solberg, som kan se tilbake på en strålende karriere som sleggekaster.


Nå skal vi kåre Namdalens største idrettsutøvere

Hvem har vært de største idrettsutøverne i Namdalen de siste 100 år?


På Trønder-Avisas nettsider kan du se hvordan det gikk med Jakten-Ingvar» fra Sparbu og Trine Merethe fra Namdalseid.

Toppsaken på VG.no tirsdag morgen er om NHO-topp Stein Lier-Hansen, som sier AFP har blitt en for dyr ordning «for godt betalte menn».


Butikkene i Indre Namdal med skikkelige ansiktsløftinger

– Vi må bare ta oss råd til ei oppgradering

Både i Røyrvik og Nordli har den lokale kjøp- mannen investert kraftig i butikken sin. Og mens Roger får støtte, må Brit Irene betale moroa selv.Uventede funn under Namsos brannstasjon førte til dobling av kostnadene

Riving ga millionsprekk

Saneringa av den gamle brannstasjonen i Namsos var budsjettert til 2,88 millioner kroner. Totalkostnaden endte på nesten det dobbelte.