Friskgården vant kontrakt til 60 millioner

Skal levere 15 dagplasser og 9.000 polikliniske konsultasjoner til Helse Midt-Norge – til en verdi av 15 millioner i året.

VANT ANBUD Friskgården signerer i dag avtalen med Helse Midt-Norge om leveranse av arbeidsretta rehabilitering i Trøndelag.  Foto: Ingunn Nordhøy

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Friskgården signerer i dag avtalen med Helse Midt-Norge om leveranse av arbeidsretta rehabilitering i Trøndelag.

Avtalen er på fire år, med opsjon på ytterligere to pluss to år.

– Betyr utrolig mye

– Dette betyr utrolig mye for oss. Det har vært utviklende å levere anbud til en så profesjonell kunde med en god faglig gjennom hele prosessen, sier kvalitetsleder Tonje Bergin, som har vært prosjektleder for anbudet.

Friskgården legger ikke skjul på at det ligger et stort økonomisk potensial i Trøndelag.

Trer i kraft i januar

– Kontrakten utgjør et godt driftsgrunnlag for de fire fagteamene som skal stå for den faglige leveransen. Kontrakten trer i kraft 1. januar, så det blir ei hektisk, spennende og artig førjulstid, poengterer gjør FoU-leder Aud Ramberg og Bergin.

Friskgården fikk leveransen av dagtilbud og polikliniske konsultasjoner i Trondheim, Stjørdal, Steinkjer og Namsos. Det var i alt 17 tilbydere i konkurransen.