Slår et slag for helsesøstera

– Ei helsesøster er så mye mer enn bare en vaksinatør. Yrket og betingelsene vi jobber under er i stadig endring, og med de ressursene vi har i dag, klarer vi ikke å henge med, sier Ida Gansmo Uldal og Tove Mette Hasfjord Aagård.

Kan gjøre så mye mer: Helsesøstrene Tove Mette Hasfjord Aagård (til venstre) og Ida Gansmo Uldal mener at de kunne gjort en så mye bedre jobb hvis de hadde hatt midlene til å gjøre det som faktisk forventes av dem. 

Vi har ikke mulighet til å gjennomføre alt som er anbefalt med de ressursene som fram til nå er tildelt.

Ida Gansmo Uldal og Tove Mette Hasfjord Aagård.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi er ikke ute etter å klage oss til mer midler, men bare understreke at vi kunne gjort en så mye bedre jobb hvis vi hadde hatt midlene til å gjøre det som faktisk forventes av oss, sier Aagård.