Star Wars-feberen herjer inn mot julefeiringa

I uka før jul er det Star Wars som står høyest i kurs hos samtlige namdalske kinoer.

Stjernekrig I «Star Wars: The Last Jedi» blir det nok en gang en tøff kamp mellom det gode og det onde.  Foto: Presse

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Selv om det ikke er noen nye premierefilmer på de namdalske kinoene denne uka, er det på ingen måte juleferie helt enda. En rekke populære filmer skal gå den kommende uka.

Med en rekke strålende kritikker og stort forhåndssalg av billetter har «Star Wars: The Last Jedi» allerede blitt en stor suksess. Heltene fra den forrige filmen «Star Wars: The Force Awakens» er klare til dyst, og denne gangen åpnes eldgamle mysterier om Kraften og hemmeligheter fra fortida dukker opp.

Tyver på ferde Når Paddington flytter til London i «Paddington 2» krysser han veg med en tyv. Det blir det trøbbel av.  Foto: Presse

 

En annen film som har mottatt hyllest fra anmelderne er «Paddington 2». Den elskverdige bjørnen har flyttet inn hos familien Brown i London, og alt er fryd og gammen. Men en skurk – som også ser ut til å være en forkledningens mester – er i ferd med å lage mistrivsel for både bjørn og mennesker.

I tillegg til disse to storfilmene vises barnefilmene «Jul i Mummidalen», «Stjernen» og «Ekspedisjon Knerten». For dem som hungrer etter litt førjulslatter, vises også «A Bad Moms Christmas» og «Solsidan-filmen».

I Grong vises «Star Wars: The Last Jedi» og «Ekspedisjon Knerten» søndag, mens førstnevnte også kommer til Kolvereid søndag. Bygdekinoen har parkert og tatt velfortjent juleferie, og har ingen visninger den kommende uka.