Kjørte inn i buss – tok den samme bussen til legevakta

Det skal være mindre personskader etter en kollisjon mellom en personbil og en buss ved Selneskorsen mellom Klinga og Bangsund.

Flere i grøfta Også på Reitan ved Bangsund kjørte en bilist i grøfta.  Foto: Kim Riseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Politiet meldte om hendelsen like etter klokka 08 fredag morgen.

Trafikkulykken har skjedd på fylkesveg 17 ved Selneskorsen mellom Klinga og Bangsund, der en personbil har kjørt inn i en buss.

Ifølge politiet skal det være snakk om kun mindre personskader.

– Bussen har kjørt fra stedet, og sjåføren av personbilen tok samme buss til legevakta der han erklærte seg selv som uskadd, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Bernt Tiller.

Vegen er ryddet og politiet har forlatt stedet etter hendelsen.

Ingen personskader Vegen er åpen for trafikk igjen etter at en personbil kjørte inn i en buss fredag morgen.  Foto: Øivind Rånes

 

Innstilt fergeavgang

Grunnet tekniske problemer er sambandet mellom Eidshaug – Gjerdinga innstilt fra og med avgang klokka 08.45 fra Eidshaug.

Ifølge FosenNamsos sjø blir det normal trafikk på ferga fra klokka 12.45 fra Eidshaug igjen.

Stille natt ellers i Namdalen

Det har vært ei stille og rolig natt i Nord-Trøndelag. I politiloggen er det ingen meldinger fra Namdalen.

Det er heller ikke mange meldingene fra Statens vegvesen, men på fv 17 på fergestrekningen Holm-Vennesund, er det redusert framkommelighet.

– Det vil torsdag 14.12 og fredag 15.12 ikke være tillatt med frakt av farlig last på sambandet, skriver vegvesenet.

Du kan som alltid se oppdaterte trafikkmeldinger her.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese at 13 av de ansatte i Namsos kommune mottok heder og ære for 30 og 40 års innsats i kommunen torsdag kveld.

Du kan og lese saken om at 54 forskere fra hele landet jobber med en ny utgave av lista over arter som utgjør en høy risiko for norsk fauna. Den såkalte Svartelista.


Lierne samler troppene på heimebane

– Jula blir alfa og omega for oss

Etter helgas to 1. divisjonsoppgjør venter en sju uker lang kamppause for Lierne, som slett ikke kommer til å ligge på latsida i jula.

 

På Trønder-Avisa kan du lese om at kvinner står igjen som fattigdomstapere. Karen Grong Andersen (87) var hjemme med barna og jobbet deltid. Da minste- pensjonisten ble enke for fire år siden, forverret den økonomiske situasjonen seg.

Her kan du lese hele saken.

Toppsaken på VG.no fredag morgene at at Siv Jensens toppbyråkrat ville endre SSB.

– Finansdepartementets ekspedisjonssjef Amund Holmsen var med på en stor omorganisering i Norges Bank på 2000-tallet. Så ville han ha en i SSB, ifølge VGs kilder.

Her kan du lese hele saken.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag fredag:

Søraustleg bris. I grensetraktene skya og utrygt for litt snø av og til, elles delvis skya opphaldsver. Utrygt for lokal tåke.

Den kaldeste temperaturen fredag finner vi i Namsos. Der er det meldt tolv minusgrader, mens det i Flatanger er meldt fem.


Siste innspurt for julas vakreste eventyr i Nordli

Bli med på juletrejakt ved Brandsfjellet

Absolutt alle er med når Stortangen skole for 15. gang avslutter året med juleforestilling. Ei har vært med hvert år og får oppleve noe helt spesielt i år.Halvdan Sivertsen lander i Namsos

Halvdan Sivertsen skal på kulturhusturne med ferske «Ennu ikke landa» i bagasjen. Namsos blir et av stoppestedene.