I 2005 var det ni drama-elever på Namsos kulturskole – nå er de 85

Unge og ambisiøse skuespillere klare for mer

Alle de fire som spilte hovedrollen i musikalen «Annie» har lyst til å bli skuespillere.

«ANNIE» Margrethe Heglum Homstad var passe svimmel mandagen etter helga med fire fullsatte forestillinger i Kulturhuset Namsos. Etter juleferien skal hun og de andre 84 dramaelevene i gang med nye prosjekter.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det har vært utrolig gøy å være med på den gode utviklinga.

TERESE MOE DAHLE
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Flere måneder med intensiv øving er over. «Annie» gikk for fulle hus – og ble godt mottatt av publikum. Nå tar drama-elevene en velfortjent juleferie. Blant dem hovedrolle-innhaverne Tale Geving Ørjasæther, Nora Dahle Hansen, Margrethe Heglum Homstad og Andrea Kvernland Tangen.