Satte namsskogingen i rett stemning ei uke før jul

– Dømte ikke det han ikke skjønte

Julekonserter har han gitt opp, og han rakk så vidt fram til egen konsert. Men Ole Paus hadde ingen problemer med å skape førjulsstemning for namsskogingene.

Stor, liten mann Gitaren og det han hadde på seg, var alt Ole Paus hadde med seg i Namsskogan. Det holdt i massevis. – Er det kjedelig? spurte han publikum da han framførte «Mitt lille land». – Nei!! kom det kontant fra 300 namsskoginger som imidlertid ikke fikk høre «Sofa fra Ikea» og «mæsjen og Posjen». – Jeg kan ikke gjøre konsertene for lette for meg selv, er forklaringa Paus gir på det. 

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: – Det var litt lenger hit enn jeg trodde. Og så var jeg jo ikke alene på vegen. Men det var en fin tur. Det er så vakkert å kjøre gjennom skogen når det er mørkt.